marți, 1 aprilie 2014

tava de jaratic

O tava de jaratic poate transforma si o biata gloaba intr-un mustang veritabil.
Depinde doar de tine daca vei continua sa te hranesti cu iarba sau cu jaratic. Iarba te mentine in viata, jaraticul iti tranforma viata.
Caii obisnuiti se hranesc cu iarba, caii regelui se hranesc cu jaratic..

Pe urmă umple o tava cu jăratic, se duce cu dânsa la herghelie și o pune jos între cai. Și atunci, numai iaca ce iese din mijlocul hergheliei o răpciugă de cal, grebănos, dupuros și slab, de-i numărai coastele; și venind de-a dreptul la tava, apucă o gură de jăratic.
Povestea lui Harap-Alb, Ion Creangă

Ceea ce iti poate transforma viata cu adevarat nu sunt paiele, fanul sau trestia ci o tava de jaratic. Viata ta va lua intorsatura pe care o doresti daca vei inceta sa te hranesti cu lucruri slabe care iti infecteaza mintea, slabesc sentimentele sau iti corup vointa.

Sper ca acest blog sa devina pentru tine tava ta zilnica de jaratic, sa te scoata din mijlocul multimii in care traiesti, sa-ti schimbe perceptia si perspectiva asupra lucrurilor si sa-ti dea o directie clara in viata.

Sunt aici pentru tine, pentru a-ti spune ca viitorul tau poate fi altul daca indraznesti sa pasesti dincolo de herghelie si sa te indrepti spre tava de jaratic.

Paiele sunt bune. Iarba este buna, insa campionii nu se hranesc cu iarba ei se hranesc cu jaratic..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu