marți, 29 aprilie 2014

7 Masti pe care le poarta barbatii pentru a castiga ”dragostea” femeilor





Unul din bunurile cele mai dezirabile pentru barbati este dragostea femeilor. Barbatii sunt dispusi sa faca orice pentru a castiga dragostea unei femei frumoase. Frumusetea femeilor  inseamna putere iar barbatii ar face orice pentru a intra in gratiile unei femei frumoase .  De aici si pana la “a falsifica sentimente” si   a purta masti nu mai e decat un pas.  
Iata cele mai folosite 7 masti pe care le poarta barbatii pentru a castiga dragostea femeilor:

  1.Masca Vulnerabilitatii

 

Un barbat deghizat cu o asemenea masca va inregistra multe reusite pe plan sentimental. In fata unui barbat care se arata vulnerabil cele mai multe femei vor cadea asemenea unor piese de domino, pentru ca un barbat vulnerabil in viziunea unei femei moderne este un barbat cu adevarat puternic si interesant.

Dupa ce secole in care barbatii si-au tinut ascunsa aceasta latura feminina departe de ochii femeilor, au inteles in cele din urma ca vulnerabilitatea nu este o slabiciune de caracter ci o arma eficienta, o sabie cu doua taisuri pe care au inceput sa o folosesca din plin pentru a castiga dragostea femeilor.


Vulnerabilitatea unui barbat este privita de femeile educate din zilele noastre ca o tarie de caracter ca o “virtute”, de aceea barbati contemporani au inceput sa adauge la colectia personala de masti si aceasta masca a vulnerabilitatii.

Vulnerabilitatea nu este un lucru rau in sine, insa devine, atunci cand este folosita
 la “vanatoare” cu scopul nedeclarat de a face “victime” in randul femeilor. 

Vulnerabilitatea are multe semne, insa unul din semnele distinctive ale vulnerabilitatii sunt lacrimile:


Lacrimile sunt criteriul adevarului”. Emil Cioran


De cele mai multe ori da, lacrimile sunt criteriul adevarului, dar pana si lacrimile pot fi falsificate in ziua de azi.

Allan Pease care este recunoscut ca cel mai mare specialist din lume in limbajului trupului spune:
  

fiti suspiciosi fata de barbatii care plang prea des”.  Allan Pease





2.Masca victimizarii - este o masca folosita in special de cei care au fost casatoriti sau au avut o relatie de durata.
 Acesti barbati sunt niste actori desavarsiti care atunci cand doresc sa castige “dragostea” unei femei isi vor povesti viata intr-un asemenea fel incat  fara sa vrei vei ajunge sa le plangi de mila de cata suferinta au indurat saracii.

 Este doar o strategie bine pusa la punct prin care doresc sa trezeasca sentimente materne de compasiune si dragoste in inimile femeilor.

De aici si pana la urmatoarea etapa nu mai e decat un pas.



3. Masca spiritualitatii  o alta masca pe care o vor folosi barbatii pentru a-si atinge scopurile este masca spiritualitatii.
 Evident, este o masca care are succes in mediul religios si in fata femeilor care au convingeri religioase puternice. Un asemenea barbat va declara ca un chimval zanganitor cat e ziua de mare ca el crede in Dumnezeu, insa faptele il vor contrazice.
Este o masca care poate fi depistata usor de femeile care privesc mai adanc decat la simple afirmatii.


  4. Masca amuzamentului

Dacă poţi face o fată să râdă, o poţi convinge să facă orice”. Marilyn Monroe  

Nu cred ca mai e ceva de adaugat la acest citat.


Multumesc, Marilyn Monroe, m-ai salvat si de data aceasta. :)

Pentru cei care nu stiu la ce ma refer o veti gasi pe MN intr-un articol socant pe care l-am numit Dumnezeu este femeie.



5. Masca protectiei o alta masca pe care o poarta unii barbatii pentru a castiga “dragostea” femeilor este masca protectiei si sigurantei.

Masca protectiei este o plasa in care femeile cad cu usurinta pentru ca in adancul sufletului lor isi doresc un barbat puternic si sigur pe el care sa le poarte de grija.

 Barbatii au inceput sa-si faca temele la zi in ce priveste femeia si au inteles in cele din urma ca ele vor protectie si siguranta asa ca nu au nici o problema sa poarte o asemenea masca atata timp cat isi ating obiectivele.

Aceasta este o masca folosita indeosebi de barbatii puternici finaciar care au o cariera solida sau o companie proprie. Deasemenea barbatii mai varstnici obisnuiesc sa poarte aceasta masca fata de tinerele fete.



6. Masca prieteniei   o masca pe care barbatii o folosesc in mod frecvent atunci cand doresc sa-si deghizeze adevaratele intentii fata de femei. 

Barbatii sunt prin definitie  vanatori iscusiti iar atunci cand pornesc la vanatoare se vor camufla adecvat pentru a se apropia cat mai mult de “prada” si a o captura.

Este una din mastile cele mai folosite de barbati la serviciu sau la scoala.

Cineva m-a intrebat zilele trecute, daca exista prietenie intre un barbat si o femeie.
Da exista, am raspuns eu, insa, nu intre un barbat si o femeie frumoasa.
Exista femei urate ? m-a intrebat el.
Iar eu am raspuns.  Nu :)




7. Masca dragostei

 Este masca care se bucura de cea mai mare popularitate in zilele noatre. Este cea mai la moda masca purtata de barbati pentru a insela femeile. Este masca care face cele mai multe victime in randul femeilor superficiale. Este masca care a produs cele mai mari traume si suferinte femeilor din toate timpurile.
       
 O femeie se poate impotrivi in multe feluri unui barbat insa nu si dragostei. 

Barbatii din zilele noatre sunt atat de abili incat pot falsifica pana si cel mai frumos si nobil sentiment, DRAGOSTEA.

Femeile in numele dragostei fac orice.
Nimic nu este prea greu pentru o femeie care iubeste si crede ca este iubita.

====

Barbatul contemporan nu este doar un fin observator al femeilor, el este licentiat  magna cum laude in psihologie feminina.El cunoste temerile si exploateaza nazuintele femeii pana la extrem.

Multi dintre barbati sunt asa de bine pregatiti si isi joaca asa de bine rolul/rolurile incat sunt demni de a fi nominalizati la Oscar.

Toate acestea pentru a intinde capcane sigure in jungla urbana sau virtuala si  a adauga noi cuceriri in lista personala, dar si pentru a avea motive de lauda in fata celorlalti barbati-vanatori.

Poate a venit timpul sa te opresti si sa te gandesti la urmatoarele:

Trebuie sa ma cunosc. Trebuie sa stiu odata sigur cine sunt si ce vreau. Am amanat mereu lucrul acesta, pentru ca mi-era teama. Mi-era teama ca nu voi izbuti sa-mi luminez sufletul sau ca lumina ce va aluneca asupra-i sa nu ma indurereze. Eu mi-am inchipuit anumite lucruri despre mine insumi. Ce se va intampla daca acestea nu exista aievea? Daca ele n-au fost decat o parere?”
                                                                                    “Romanul adolescentului miop”, Mircea Eliade



in articolul urmatorul voi scrie despre mastile pe care le poarta femeile  :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu