marți, 1 aprilie 2014

I like green…

Cel mai important lucru atunci cand incepi o relatie, o organizatie sau chiar un blog este sa fie verde. Tot ce este verde creste, se dezvolta.

Nu imi este teama de inceputurile slabe insa imi este teama ca aceste inceputuri sa nu fie sau sa nu devina albastre sau mov. Tot ce ce este verde creste, ce este albastru, mov sau de o alta culoare putrezeste.

Viata nu poate fi imitata sau falsificata la nesfarsit. Unii vor incerca sa-ti spuna cata viata exista in acea relatie, cat de indragostiti sunt, altii vor incerca sa-ti dovedeasca ce familie minunata au, iar altii vor incerca sa-ti arate ca organizatia sau compania lor are succes, insa mai devreme sau mai tarziu adevarul va iesi la iveala.

Tot ce este verde creste, se dezvolta se inalta spre cer. Ce este albastru, mov putrezeste, moare se indreapta spre mormant si ramane acolo.

Bobul de grau are viata in el insusi. Chiar daca este asezat in pamantul rece si intunecat el nu ramane acolo pentru totdeauna. Chiar daca este acoperit cu pamant el isi croieste drumul prin greutatea brazdei care l-a acoperit si iese la lumina.

Tu ai viata in tine insuti, esti verde, poate ai fost acoperit de pamant ani de zile, poate ca nimeni nu mai crede in revenirea ta, poate peste tine a trecut nu doar o iarna grea, insa asemenea bobului de grau asezat in pamant vei razbate si tu greutatea brazdei si iti vei croi drumul tau spre devenirea ta.

Tu esti verde, ai viata in tine insuti, iar aceasta viata va iesi la suprafata in cele din urma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu