miercuri, 29 ianuarie 2014

Dumnezeu este femeie



Poate iti suna a blasfemie dar Dumnezeu este o femeie afro-americanca.  Dumnezeu este o femeie de culoare destul de plinuta si cu mult sarm, iubeste sa gateasca sushi si I plac deosebit de mult prajiturile si limonada.
Si asta nu e tot, se bucura cand i se fac  complimente si asculta muzica country la casti a unor copii care nu se nascusera inca.
Cea mai recenta carte pe care am citit-o il descrie pe Dumnezeu in felul acesta...
Baraca de Wm. Paul Young , este o carte uimitoare care inlatura prejudecatiile si perceptiile noastre false despre Dumnezeu cu foarte multa delicatete si tandrete. Este o carte care te faci sa razi in hohote dar si sa plangi pe furis.
Baraca, este un bestseller care isi merita cu certitudine locul alaturi de cele mai bune carti din istorie, un roman  care a fost vandut in peste 7 milioane de exemplare si tradus in peste 30 de limbi.
Aceasta carte nu trateaza doctrinele, hobby-urile sau sexul lui Dumnezeu ci gandirea, prejudecatiile si perceptiile noastre, de cele mai multe ori gresite si limitate despre El, adunate de a lungul vietii  de la oamenii “binevoitori” de langa noi.

Cine este de fapt Dumnezeu?
Dumnezeu este Spiritul infinit si perfect in care toate lucrurile isi au originea, miscarea si fiinta.
Dumnezeu nu este femeie tot asa cum nu este nici barbat. El este Dumnezeu, punct. In lumea spirituala nu exista fiinte angelice masculine sau feminine.
Cu toate acestea  Dumnezeu se identifica in Biblie de cele mai multe ori ca fiind barbat. Perceptia lui despre sine insusi este” barbateasca”, se foloseste de prerogativele unui  tata pamantesc pentru a-si  revela dragostea  parinteasca.
 Insasi rugaciunea cea mai cunoscuta de pe planeta incepe in felul urmator:
“Tatal nostru care esti in ceruri”… cu toate acestea EL( Tatal) din ceruri se foloseste  si de insusirile
unei mame umane pentru a se exemplifica si a-si dezvalui dragostea divina.
Mai poate o fetita care a fost abuzata de tatal ei, sa-l numeasca pe Dumnezeu Tata ?
Practic, lucrul acesta este imposibil. In astfel de cazuri poti sa-i spui fetitei fara teama de a fi excomunicat ca Dumnezeu din ceruri este ca o mama, mama cereasca.

Originile cuvantului barbat & femeie
Originile cuvantului barbat sunt evreiesti cu buna seama. Atunci cand Dumnezeu l -a creat pe Adam in gradina Edenului l-a numit barbat –in ebraica “is” ( a se citi ish).
Cand Dumnezeu a creat-o pe Eva din coasta celui ce urma sa-i devina barbat, acesta a numit-o in ebraica isa ( a se citi isha), adica barbata.
Curios este faptul ca Dumnezeu a creat in gradina Edenului pe Adam si pe Eva si nu pe Adam si pe Stefan  J  (am inchis paranteza)

In limba engleza intalnim aceeasi nuanta,
 man=barbat 
woman=femeie… Deci , cuvantul femeie(woman)il contine si  pe cuvantul barbat(man).
Asemanarile intre barbati si femei sunt foarte mari, cu toate acestea nimeni nu pune la indoiala ca in toate aceste asemanari emotionale, psihologice sau fizice exista contraste clare si evidente.
 “Barbatii sunt de pe Marte si femeile sunt de pe Venus”,  o carte exceptionala,  considerata ca fiind una dintre primele 10 carti care au influentat lumea in ultimii 20 de ani, autorul  JOHN GRAY, PhD  nu a avut ca scop atunci cand a scris aceasta carte dezvaluirea  celor  2 planete de  unde isi au originile femeile respectiv barbatii ci diferentele clare si absolute intre femei si barbati dar si modul cel mai potrivit de a relationa in iubire si armonie.


Ramai conectat, 
 urmeaza  Britney Spears cu piesa Womanizer, si Bomba sexi de la Casa Alba.



Womanizer - Locul I in Billboard
Unul din cele mai mari hituri din toate timpurile este fara indoiala single-ul Womanizer by Britney Spers.
Piesa a inregistrat un record urias de incasari inca de la lansarea din 2008, ocupand in 2 zile locul 1 in Us Hot 100 Billboard. Videoclipul a fost vizualizat in doar 2 zile de 7 milioane de ori , iar pana la momentul de fata piesa a fost vizualizata pe youtube de peste 120 milioane de ori. Cu peste 50 de milioane de albume vandute pana la 20 de ani, Britney isi ocupa locul binemeritat in Guiness Book, insa lucrurile nu se opresc aici. Mass-media ii acorda titlul onorific de printesa muzicii pop. Pana in prezent are peste 100 de milione de albume vandute si peste 200 de milioane de discuri single.
Britney este al treilea mare artist care a obținut  numeroase discuri de diamant fiind  la egalitate cu alte legende ale muzicii pop, precum Madona, Michael Jackson, sau  Whitney Houston.
Britney reuseste sa surprinda in cel mai de succes single al sau-Womanizer, imaginea barbatului modern. Un videoclip realizat intr-un mod cu totul exceptional.
Te invit sa te opresti chiar acum si sa te relaxezi cu cea mai buna piesa a anului 2008.
 

Womanizer - Britney Speas

  Womanizer este barbatul modern care si-a pierdut identitatea, care nu mai stie ce vrea si incotro sa se indrepte pentru a-si implini poftele sexuale.
Womanizer este barbatul care vrea cu orice pret si prin orice mijloace sa seduca. 
Womanizer este barbatul care viseaza doar sex si doreste satisfacerea urgenta  a poftelor sale.


J.F.Kennedy & Nikita H.


   In timpul mandatului sau JFK s-a confruntat cu cea mai mare amenintare posibila din istorie la adresa securitatii si sigurantei nationale a Americii-  izbucnirea unui razboi nuclear cu Uniunea Sovietica.
 Un razboi atomic intre aceste 2 superputeri ar fi dus cu siguranta la disparitia civilizatiei si implicit la disparitia omului de pe fata pamantului. Putin a lipsit ca JFK sa nu dea curs amenintarilor lui Nikita Hrusciov, liderul incontestabil de la Kremlin si sa semneze in avans certificatul de deces al Americii si bineinteles al lumii intregi.
 A fost doar un miracol la mijloc ca dupa 13 zile de incordare si tensiune extrema, spiritele s-au calmat si conform intelegerilor prealabile, Nikita Hrusciov si Kennedy si-au retras rachetele din Cuba,  respectiv Turcia.
 Nicioadata pana atunci si nici de atunci incoace omenirea nu a fost atat de aproape de autodistrugere  intr-un razboi nuclear de proportii care facea sa dispara civilizatia si viata de pe Terra.
Presedintele, Kennedy a salvat America si lumea intreaga de bombele atomice ale rusilor, insa nu a reusit sa-si salveze familia de cea mai de temut bomba- bomba sexi Marlyn Monroe  :)



BOMBA SEXI DE LA CASA ALBA

 

Presedintele a reusit sa dezamorseze un razboi atomic de amploare cu Uniunea Sovietica, insa nu a putut sa dezamorseze aceasta bomba sexi. :)
Marlyn Monroe, o bomba sexi care a facut multe victime in decursul vietii ei, inca si astazi este considerata cea mai sexi femeie care a trait vreodata…(nu impartasesc aceasta opinie)

Marlyn Monroe, nu era doar o artista, un star, un sex-simbol, ea era privita ca intruparea zeitei Diana pentru americani si pentru intreaga lume din acele vremuri. Barbatii o divinizau, femeile o invidiau.
 Dar ca orice zeu sau zeita din Olimp avea cusururi, iar MN  avea o multime de cusururi. :)

JFK, nu putea ca in palmaresul sau bogat sa nu adauge si o zeita, cea mai dorita femeie de pe planeta.
 Lucrurile iau o intorsatura neasteptata pentru presedinte. Bomba sexi ajunge sa o sune pe doamna Kennedy si sa-i spuna sa-si faca bagajele pentru ca urmeaza sa se mute la Casa Alba. :)


In zadar se straduia Kennedy sa-i explice lui Marlyn M. ca “nu are stofa de prima-doamna”, ea se incapatana sa-l contrazica cu orice ocazie ivita.

 
Presedintele,  JFK cel mai Womanizer – PRESEDINTE

In urma avertizarilor lui J. Edgar Hoover, seful serviciului FBI, Kennedy se distanteaza usor de Marlyn Monroe, insa continua escapadele sale cu alte zeci si zeci de femei.
Kennedy si-a castigat dreptul de a fi numit cel mai mare presedinte-womanizer din istoria US.
El a reusit sa trasforme cu success Casa Alba intr-un bordel prezidential.
Erau ofiteri de securitate care pe langa slujba lor specifica de protectie si siguranta a presedintelui aveau si indatorirea clara de a racola prostituate, cantarete, actrite pentru Seful lor. Unul din oamenii de incredere care se ocupa cu misiunea asta “strict secreta” era Dave Powers. Insa cererea era foarte mare, uneori ofiterii din serviciile secrete nu reuseau sa verifice tot istoricul prostituatelor sau dansatoarelor care-l vizitau pe Mr. President. De foarte multe ori dimineata erau uimiti ca presedintele este inca in viata.
Insa, presedintele se temea de altcineva.

DE CINE SE TEMEA KENNEDY?

Atunci cand Kennedy se afla la Casa Alba, inamicul cel mai de temut pentru presedinte, inamicul no. 1 nu era Fidel Castro sau Nikita Hrusciov ci Jackie, frumoasa sa sotie….ea nu trebuia sa afle absolut nimic de escapadele sale, si din acest motiv era tinuta sub observatie de agenti care aveau indatorirea stricta de a sti in orice clipa unde se afla prima doamna, JFK nedorind sa fie surprins in compania “admiratoarelor”.

Cu toate acestea Jackie nu era straina de lucrurile acestea, ci doar dadea impresia aceasta. :)

In ciuda tuturor acestor fapte evidente, Kennedy continua sa cultive o imagine publica de invidiat. Aceasta imagine se inradacinase atat de puternic in opinia publica americana incat nimeni n-ar fi crezut ca presedintele lor care oglindea imaginea unui tata responsabil cu o nevasta iubitoare si copii draguti este de fapt un presedinte-womanizer.

Dupa asasinatul sau, biografii s-au grabit sa-l faca eroul natiunii, sa scrie ca singurul moment de ragaz pentru el pe perioada zilei, era o ora de inot la bazinul de la Casa Alba,  insa adevarul a iesit la iveala mult mai tarziu.
Timpul petrecut la bazinul de inot nu era o ora ci mai multe ore si intodeauna in compania mai multor “doamne”, iar bazinul era de fapt “micuta”  piscina de la Casa Alba. J
Si pentru ca aschia nu sare departe de trunchi se pare ca tatal sau Joe Kennedy a avut o influenta majora in formarea caracterului sau “integru”. Una din invataturile pe care i le daduse tatal sau,  a fost aceasta:



Aminteşte-ţi că important nu e ceea ce eşti, ci ceea ce cred oamenii despre tine că eşti”.                                             

JFK a fost singurul presedinte care s-a  autointitulat  " presedintele generatiilor viitoare", insa cu siguranta ca nu e genul meu de presedinte.
Eu nu as vota un astfel de presedinte, nu cred intr-un  astfel de presedinte.

Pentru barbati
Fii barbat, nu womanizer. Dumnezeu a creat barbati nu womanizeri. Atunci cand esti womanizer esti barbatul-femeie.
Pentru femei
Fii femeie, nu manizer. Dumnezeu a creat femei, nu manizeri. Atunci cand esti manizer esti femeia-barbat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu