marți, 1 aprilie 2014

Cum sa aprinzi FOCUL STINS al DRAGOSTEI? sau 8 Secrete pentru a aprinde FOCUL IUBIRII in maxim 3 luni


Imagine



 “Stella şi Norman s-au cunoscut la o petrecere dată de un prieten comun. S-au simţit imediat atraşi unul de celălalt şi s-au implicat pe loc într-o relaţie rapidă şi pătimaşă. Erau amîndoi îndrăgostiţi lulea şi nu se mai saturau fizic unul de celălalt. Specialitatea lor era Sexul la Domiciliu — în hol, în dormitor, în bucătărie, în baie, pe scări şi în garaj. Pentru Norman, sexul era grozav şi a decis că Stella este aleasa lui. Şi pentru Stella era minunat, aşa că şi ea a hotărît că probabil s-a îndrăgostit. Aveau să trăiască împreună pentru totdeauna. Doi ani mai tîrziu, viaţa lor sexuală era în continuare rapidă şi pătimaşă — el era rapid şi ea era pătimaşă. Stella era mulţumită dacă făceau dragoste de două ori pe săptămînă, dar Norman voia zilnic. La urma urmelor, el renunţase la burlăcie pentru această relaţie şi i se părea un schimb în natură corect. Cu cît el insista mai mult asupra sexului, cu atît ea îl dorea mai puţin şi foarte curînd au ajuns să facă dragoste doar în dormitor. Au început certurile de la lucruri minore, încetul cu încetul au dispărut sărutările şi mîngîierile şi foarte curînd n-au mai observat decît lucruri rele unul la celălalt. Ba chiar au început să se culce la ore diferite, pentru a se evita mai mult. Acum le mai rămăsese doar „sexul pe hol” — adică de cum se întîlneau îşi strigau cîte o înjurătură. într-o noapte, unul dintre ei s-a dus la o petrecere a unui prieten comun şi a întîlnit pe altcineva. S-au simţit imediat atraşi unul de celălalt şi s-au implicat pe loc într-o relaţie rapidă şi pătimaşă. Erau amîndoi îndrăgostiţi lulea şi nu se mai saturau fizic unul de celălalt……”

Aceasta nu este doar o poveste obisnuita ci este povestea a milioane de indragostiti din lumea intreaga. O iubire patimasa care se stinge odata cu trecerea anilor.
Uneori e  nevoie de o singura scanteie in privire si focul iubirii se aprinde instant. De aici si pana la cele mai frumoase si indraznete declaratii de dragoste nu mai e decat un pas. 

Urmeaza schimbarea statusurilor pe facebook  “ intr-o relatie” sau  “casatorit/a ”  …
Se pare ca cei doi indragostiti traiesc cea mai frumoasa poveste de dragoste care a fost scrisa vreodata, incat pana si Captain Smith si Pocahontas , i-ar invidia. Insa lucrurile nu continua in felul acesta, in cuplul proaspat format apar neintelegeri si probleme.

Ma intreb ce s-ar fi ales de iubirea care a inspirat milioane de indragostiti daca Romeo si Julieta se casatoreau si se mutau la casa lor?  …Nu e greu de aflat, nu?

Care e povestea ta de dragoste?
Cum a inceput povestea ta de dragoste?

Povestile de dragoste  incep deseori cu o scanteie care in doar cateva clipe (zile)se transforma int-un foc de tabara, insa din pacate lucrurile nu raman asa. 

Odata cu trecerea anilor focul devine din ce in ce mai mic si in cele din urma se stinge.
Se spune ca dragostea e  “foc nestins” Insa vedem cu ochii nostri cum focul marilor iubiri se stinge, lasand in urma doar cenusa.

        Daca esti intr-o relatie in care focul iubirii s-a stins demult.
        Daca iubirea ta s-a facut scrum iar acum tot ce ti-a ramas este cenusa visurilor tale, ai nevoie sa citesti acest articol pana la ultimul cuvant.

-De ce sa alergi dupa o alta stea cand langa tine este totusi cineva?  

In cele ce urmeaza iti voi prezenta 8 secrete care te vor ajuta sa aprinzi focul stins al dragostei in relatia ta in maxim 3 luni de zile.
 In spatele tuturor problemelor din cuplu sta lipsa dragostei sau mai bine spus focul stins al dragostei.

        Daca doresti sa aprinzi focul stins al dragostei din inima ta sau in sufletul persoanei iubite, citeste acum acest articol..
        Daca relatia ta de dragoste scartaie, e pe sfarsite sau da semne ca se va stinge, citeste acum acest articol. Sunt sigur ca te va ajuta.
        Daca doresti sa inflacarezi relatia de dragoste cu persoana iubita, citeste acum acest articol. In maxim trei luni de zile vei vedea ca lucrurile se vor schimba.

8 Secrete pentru a aprinde  FOCUL INIMII in maxim 3 luni

am format un acrostih  <> D.R.A.G.O.S.T.E. <>  pentru a te ajuta sa citesti si sa-ti amintesti mai usor acest articol   :)

Dragosteacea mai puternica arma
Oare cand vom invata ca Dragostea este cea mai puternica arma de pe fata pamantului?
In ziua cand vom invata lucrul acesta, razboaiele vor inceta, avocatii vor falimenta, relatiile se vor vindeca. Dragostea este cea mai puternica arma care castiga chiar si luptele pe care le credeai pierdute pentru totdeauna.

 Dragostea este cel mai mare profesor in viata. Dragostea nu doar ca aprinde focul din caminul tau dar te aprinde si pe tine.

Dragostea ii arata omului cum ar trebui el sa fie. Cand iubesti, descoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o astfel de dragoste.”  (A. P. Cehov)
  
Romantismcel mai ametitor parfum  
Romantismul nu este o boala, reumatismul da. Multi se sperie atat de tare de reumatism incat fug pana si de romantism.

Romantismul este cel mai ametitor parfum care poate aprinde si mentine focul dragostei.
Un barbat din America a dorit sa-si “ameteasca” sotia cu acest parfum scump, incat la aniversarea celor 10 ani de la casatorie i-a facut cadou un cric de masina si nu s-a oprit la atat, a mai cumparat si 2 bilete  la un meci de box pentru amandoi.
EL nu a dorit sa fie tendentios, a dorit doar sa fie romantic, sa-si ameteasca putin sotia cu romantismul sau.
Eu ma intreb acum daca nu cumva mesajul lui inconstient pt. sotia lui era altul?
        mi-as dori sa te vad  pe ringul de box
         ai cam luat in greutate in acesti 10 ani si daca nu vei lua masuri rapide vom avea nevoie curand de un cric sa te mutam dintr-o parte in alta
cred ca dupa un asemenea cadou si  o astfel de invitatie, sotia lui s-a simtit foarte ametita ani de zile .:) 
  
 “ Nu trebuie sa uitati niciodata ca femeia este romantica. Ei ii plac vinul, florile si bomboanele de ciocolata. Dati-Ie sa inteleaga ca n-ati uitat de asta…pomenind din cand in cand despre ele.”      Woody Allen

Adevarulcea mai sigura cale 
Daca doresti sa aprinzi focul stins al iubirii in inima celui de langa tine spune-i adevarul, este cea mai sigura cale spre suflet.

Putine lucruri dor pe lumea aceasta mai mult ca adevarul, dar si putine lucruri vindeca sufletul tot atat de bine ca adevarul.

Oricat de dureros si greu ar fi, adevarul este cea mai sigura cale prin care poti reaprinde flacara iubirii stinse.

Adevarul este asemenea unui bisturiu chirurgical care taie in carne vie pe masa de operatie, insa nu o face cu placere ci o face pentru ca doar in felul aceasta poate veni vindecarea totala.

Poate esti unul dintre aceia pentru care focul iubirii s-a stins pentru ca ai ascuns adevarul, dar oricum mai devreme sau mai tarziu adevarul va iesi la suprafata si de aceea este mai intelept sa recunosti unde ai gresit si sa mergeti impreuna mai departe.

 Bill Clinton si scandalul sexual
Imagine

Unul din cei mai controversati presedinti ai Statelor Unite a fost Bill Clinton.

Bill Clinton si-a naruit cariera politica si a fost la un pas de a-si destrama familia. El nu a mintit doar o tara intreaga ca nu a avut nici o legatura sexuala cu Monica Lewinsky, ci si-a mintit fetele si bineintes pe sotia sa Hillary Clinton.

In cartea sa autobiografica “My life” el descrie detaliat saptamanile de tortura psihica la care a fost supus fara incetare de mass-media dar si intrebarile banuitoare ale sotiei sale privind presupusa relatie.
 In asemenea circumstante el continua sa-si asigure sotia ca aceasta poveste nu este decat o inscenare grosolana pusa la cale de republicani. (partidul republican).

In aparitiile sale televizate facea acelasi lucru:  continua sa nege vehement orice fel de legatura cu ML in ciuda dovezilor care incepusara sa apara.

In sfarsit dupa saptamani intregi de presiune mediatica fara precedent, apar si  doveziile de necontestat ca presedintele intr-adevar a avut o legatura sexuala cu M. Lewinsky.

In cele din urma, fiind strans rau cu usa, recunoaste public aceasta legatura si isi cere iertare sotiei ca a tradat-o si ca a mintit-o in tot acest timp.

Insa lucrurile nu se opresc aici, este la un pas de a fi demis din functia de presedinte al SUA, iar relatia lui cu Hillary se stingea vazand cu ochii.

In acea perioada relatiile dintre el, fiicele si sotia lui devenisera atat de subrede incat fetele nici nu-l mai priveau in ochi, iar Hillary C. nu-i mai vorbea decat in public si atunci doar catea cuvinte.

Timp de saptamani intregi nu se stia ce se va alege de casnicia lui. Hillary, atunci cand  vorbea cu el, vorbea doar despre divort, insa nu dorea sa faca pasul acesta in timpul mandatului sau de presedinte, dorind sa-si protejeze fiicele de un nou scandal mediatic.
(gasesti lucrurile acestea descrise amanuntit chiar de el in “ Viata mea”, o carte pe care o recomand)

Dupa luni de zile de tensiuni si incordare pshihica extrema si sub amenintarea unui divort iminent, Bill Clinton reuseste sa aprinda focul stins al dragostei intre el si iubita sa din facultate, Hillary.

Au trecut mai bine de 15 ani de la acel scandal sexual, dar ei sunt o dovada vie ca orice foc stins al iubirii poate fi reaprins prin adevar.

Uneori pentru a aprinde focul iubirii e nevoie sa te intorci in trecut si sa marturisesti adevarul oricat de greu si de dureros ar fi.
Acest lucru este foarte greu de facut insa se pare ca da rezultate de cele mai multe ori.

Cel mai mare pacat al oamenilor e frica, spaima de a privi in fata si a recunoaste adevarul.”  Mihai Eminescu

 Gesturilecele mai frumoase trucuri
 Desi sunt multe gesturi frumoase care pot aprinde flacara iubirii, vom accentua in mod special unul dintre ele.

Unul din cele mai frumoase trucuri care pot reaprinde focul stins al dragostei este gestul de a oferi flori. Din pacate gestul acesta atat de frumos este pe cale de disparitie in zilele noastre.


Hitler iubea florile extrem de mult, nu suferea sa le vada  rupte, smulse, taiate si asezate in vaza din casa sau in orice alt loc. Ori de cate ori vedea lucrul acesta nu contenea sa-i dojeneasca pe ceilalti si sa le spuna despre importanta vietii.

A.Hitler nu era doar vegetarian, el considera ca florile au viata in ele insele si ca au o soarta nedreapta sa fie rupte sau luate din pamant si asezate la vedere spre delectarea oamenilor. AH credea cu tarie ca menirea florilor este sa stea in pamant.
Cu toate acestea nu avea nici o problema in a lua viata a mii de oameni in fiecare zi.

Floraria de la coltul strazii

Multi barbati calca pe urmele caporalului fara sa realizeze lucrul acesta. Ei iubesc atat de mult florile incat refuza sa le daruiasca persoanei iubite, sufera sa le vada vestejite, la fel ca AH.

Ei considera florile ca fiind ceva sacru de care nu ai voie sa te atingi, ceva ce nu trebuie cumparat sau daruit cu nici un chip ci doar admirat de la distanta.

Iar daca vreodata vor recurge la acest “ gest imatur ” de a cumpara un buchet de flori o vor face doar in cazuri extreme, sperand adanc in sufletul lor ca nu vor plati intr-o viata viitoare cu o karma mai rea.
 Onoareacel mai nobil juramant
Nu m-am putut stapani sa nu rad atunci cand am am dat peste un articol care spunea ca o mireasa s-a culcat, din greseala, cu cavalerul de onoare.

La nici cateva ore de la oficirea casatoriei, e si asta un record, nu?  Insa amuzamentul maxim pentru mine este ca repectivul nu era un barbat oarecare, era cavaler, asta o stim dar nu era unul obisnuit,  era cavalerul de ONOARE.

A auzit cineva de codul bushido, codul onoarei ( intr-o zi o sa scriu un articol complet pe aceasta tema)
-Pe cine mai impresioneaza declaratiile emfatice in zilele acestea?
     
 pana cand moartea ne va desparti ”……………. oare ? nu e mai bine spus, pana cand alt(ul)/a, banii sau problemele ne vor desparti?
   
   pana la adanci batraneti ”  …………..aoleuuuuuu,  asa mult …? cum crezi ca rezist atat ?

    esti iubirea vietii mele”…………ei na, si celelalte 9 ce au fost ?

      esti femeia/barbatul visurilor mele” ……….tu inca nu te-ai trezit din somn ? heiiii, wake up…s.a.m.d.
Toate aceste cuvinte desi frumoase, fara ONOARE  nu valoreaza mai mult decat o vata pe bat pe o vreme ca asta.
Mai presus de cuvinte, fii barbat sau femeie de onoare. Aprinde focul iubirii stins, prin onoare.

Ceea ce gandesti – spune, iar ceea ce spui-traieste cu adevarat.

Poate ca focul iubirii s-a stins pentru ca cineva dintre voi si-a incalcat juramantul iubirii, dar chiar si in aceste conditii focul stins  poate fi reaprins.
Sunt aproape sigur ca dupa scandalul sexual in care a fost implicat Bill Clinton, acesta nu a mai “calcat pe bec”, iar de ceea ce sunt absolut sigur este ca:  onoarea lui patata in fata sotiei sale a fost restabilita, altfel nu cred ca i-ar fi prins anul 2013 impreuna.
Nu uita ca nu poti fi un om de onoare dar lipsit de integritate.

“Onoarea este un amestec natural de respect pentru oameni şi pentru sine.” Voltaire

“Cu onoarea nu se fac compromisuri.”     Napoleon Bonaparte

 Sufletul cel mai bun prieten
Potrivit unei statistici doar 22% dintre barbati mentioneaza ca partenera  le este si cea mai buna prietena , in timp ce 14% dintre femei mentioneaza ca cel mai bun prieten este partenerul lor.

Doriti sa aflati cauza despartirilor, separarilor, conflictelor si divorturilor ? 
Atunci mai cititi o data procentele de mai sus.

Al –VI-lea secret pentru a aprinde focul iubirii este acesta; apropiete de sufletul partenerului tau, incearca sa-i intelegi trairile, bucuriile, tristetile.  Vezi ce-l motiveaza, ce-l intristeaza, ce il linisteste sau nelinisteste.

Invata sa comunici la nivelul sufletului(sufletesc), cu alte cuvinte sa emiti pe frecventa sufletului sau. Nu e intotdeauna usor sa-i gasesti frecventa, insa odata gasita frecventa sufletului, benefiicile vor fi uriase si vei vedea cu ochii tai cum v-a incepe sa se aprinda focul iubirii dintre voi.

Este usor sa devii iubit/a, insa prieten este foarte greu. Focul dragostei se stinge in multe cazuri pentru ca cei doi au incetat sa mai fie prieteni. Au ramas iubiti dar au incetat sa mai fie prieteni sau nu au fost niciodata.

Nici o relatie nu poate rezista in timp doar pentru ca cei doi se inteleg foarte bine la pat. E nevoie de mai mult, e nevoie de suflet.
Fii pentru partenerul tau Supa De Pui Pentru Suflet.

“Dumnezeu ne-a dat doua brate, doua picioare, doua urechi, dar de ce ne-a dat doar o inima? Pentru ca cealalta inima a fost data sufletului tau pereche si este misiunea ta sa o gasesti.”        Brandon Hofe

Timpulcel mai bun aliat
Traim in era vitezei, in era in care mai toate lucrurile se intampla nu rapid, ci instant. In zilele noastre totul se desfasoara la o viteza supersonica.  Nu te astepta ca lucrurile sa evolueze instant in relatia ta, sunt sigur ca relatia in care esti implicat se va imbunatati considerabil  in urmatoarele 3 luni daca vei aplica ce am scris aici.

In maxim trei luni de zile nu doar ca vei inflacara relatia ta, dar vei ajunge pana intra-acolo incat sa retraiesti o noua poveste de dragoste cu acelasi vechi si antic partener/a,  culmea, nu?
Timpul este cel mai bun aliat al tau si nu inamic asa cum poate ai crezut.  Ai rabdare, focul stins al iubirii nu izbucneste dintr-o data.
Nu lasa sa treaca timpul, amanarile au finaluri periculoase.”      W. Shakespeare

Evrika cea mai frumoasa exclamatie
Evrika – am aflat, a fost strigatul lui Arhimede atunci cand a descoperit legea hidrostaticii. Aceasta exclamatie de bucurie mai este folosita atunci cand este rezolvata o problema dificila.
Poate pana acum ai tot cautat solutii pentru reaprinderea iubirii in relatia ta sau in casnicia ta, insa acum este timpul sa strigi Evrika si sa treci la treaba. Sunt sigur ca focul dragostei poate fi reaprins in relatia sau casnicia ta.
Pur si simplu incearca cele 8 secrete, imi vei spune dupa 3 luni daca a functionat sau au facut doar fum…

 Concluzii

Incendiul din Chicago
Unul din cele mai mari incendii din Statele Unite a avut loc in orasul Chicago in anul 1871.  Incediul a fost atat de violent incat a ars orasul aproape in intregime(peste 80%) si au fost mii de pierderi de vieti omenesti. 

Totul a inceput  intr-o duminica seara de 8 octombrie la putin timp dupa D.L.Moody, cel mai faimos speaker  al sec. 18 , care isi eliberase audienta formata din peste 3000 de oameni.

Putini stiu ca pe drapelul orasului Chicago, a doua stea aminteste de tragedia aceea cumplita.
Sally aprinsese doar un mic foc in acea duminica seara de octombrie, nu prevazuse nici o clipa ca lucrurile vor scapa de sub control si ca va incendia un intreg oras, ca mii de oameni isi vor gasi sfarsitul trist in acel incendiu devastator.

Poate si tu ai incercat sa aprinzi focul iubirii intr-o “duminica seara” si ai realizat ca lucrurile au scapat de sub control, ca acea iubire patimasa si gresita, te consuma pe tine si pe cei din jurul tau, ca acel foc mic al iubirii pe care il asteptai de atatia ani sa-ti incalzeasca sufletul inghetat a provocat un incediu devastator in casele si sufletele altor oameni.

Ei bine in cazul asta ar trebui sa te asiguri ca ai stins orice jar care poate aprinde vechile legaturi bolnavicioase…

Definitia focului (iubirii) – focul este o ardere controlata.
Definita incendiului (pasiunii) – incendiul este o ardere necontrolata care produce pierderi de vieti omenesti si a bunurilor materiale.

De ce sa consemnezi pe drapelul vietii tale printr-o stea, acea tragedie cumplita prin care ai trecut?
Niciodata focul iubirii autentice nu se sfarseste printr-un incendiu devastator al sufletului.

Cand devine focul iubirii – incendiul sufletului ?

       Atunci cand nu iti poti controla pasiunile
 •       Atunci cand te implici in legaturi bolnavicoase

Poate esti in postura de a alege sa aprinzi focul iubirii stinse cu partener(ul)/a, sot(ul)/ia sau sa declansezi un incendiu cumplit alaturi de o alta persoana pe care ai intalnit-o poate ca si Norman sau Stella la o petrecere.

Daca te afli intr-o astfel de situatie si realizezi ca esti pe cale sa declansezi un incediu devastator in jurul tau, cere ajutorul persoanelor de incredere.

Un foc se stinge in primele secunde de la izbucnirea lui cu un pahar de apa, dupa cateva minute cu o galeata de apa iar dupa cateva zeci de minute nu-l mai poti stinge singur/a  oricat ai incerca, pentru ca deja nu mai este un mic foc este un incendiu iar in acest caz e nevoie de interventie specializata si organizata.

Alege cea mai buna solutie pentru tine si viata ta, reaprinde focul dragostei in persoana de langa tine, alege versiunea Brad Pitt.


Am incercat sa redau in acest articol ideea aprinderii focului dragostei in relatia in care esti implicat, insa cred ca Brad Pitt a facut-o mai bine ca mine :) , daca vei uita tot ce am spus eu dar iti vei aminti tot ce a spus el – eu ma declar foarte multumit… :)
Dragostea lui Brad PITT pentru Angelina Jolie
Imagine
Soția mea se îmbolnăvise. Ea era mereu nervoasa din cauza problemelor de la locul de muncă, viața personală, eșecurile ei și copiii. Pierduse aproape 15 kg si ajunsese la 40 kg.
 Devenise extrem de slaba si plangea constant. Nu mai era o femeie fericita. Suferea in permanenta de dureri de cap, dureri in piept si nevralgii intercostale.
  
Nu dormea bine, adormea numai dimineața și obosea foarte repede în timpul zilei.
 Relația noastră ajunsese in punctul in care urma sa ne despartim.
 Frumusețea ii disparuse, avea cearcane uriase, nu mai avea grija de ea. Refuza sa mai joace in filme, respingand rapid orice rol i se propunea.
Mi-am pierdut speranța și a crezut că vom divorța mai repede … Dar apoi m-am decis să acționez si sa schimb asta.

Pana la urma a fost cea mai frumoasă femeie de pe pământ, idolul a mai mult de jumătate din bărbații și femeile de pe pământ,iar eu eram singurul caruia ii era permis sa doarma alaturi de ea si sa o imbratiseze.
Am inceput sa ii cumpar flori, sa o sarut tot mai des, sa ii fac complimente. Am surprins-o si am multumit-o in fiecare minut.

 Am vorbit în public doar despre ea. Am dus toate discutiile în direcția ei. Am lăudat-o în fața prietenilor nostri.
I-am luat numeroase cadouri si am inceput sa traiesc doar pentru ea.
 
Pare de necrezut, dar ea a înflorit. A inceput sa mai ia in greutate, nu mai era nervosa și m-a iubit chiar mai mult decât oricând.
N-am crezut niciodata că ea poate iubi atât de mult.
Și apoi am realizat un lucru : femeia este reflectarea barbatului de langa ea.
Dacă o iubești până la punctul nebuniei, ea va deveni o nebunie….


Lucrurile nu se opresc aici,
pe 18 decembrie 2013, Brad Pitt va implini 50 de ani, iar Angelina  i-a pregatit un cadou special iubitului sau, ii va darui o insula in forma de inima, insula Petra situata la 80 km. de New York.
Un cadou mai potrivit nici ca se nimerea pentru cel care a reusit sa aprinda focul dragostei in inima ei rece si sa retraiasca pentru a doua oara aceeasi poveste de dragoste…
Imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu